понедељак, 28. март 2011.

Инсталирај toolbar дигиталних уџбеника у свој претраживач

Предложени тулбар омогућава брз и директан приступ најзанимљивијим садржајима овог блога, као и до образовног сајта за учење техничког и информатичког образовања који ће убрзо бити довршен (пар месеци-нигде се не журим).
Претраживачи у које је могуће инсталирати тулбар дигиталних уџбеника-IE, Google Chrome, Firefox,....(?)
Тулбар у садашњој верзији има алате за брз приступ многобројним бесплатним игрицама, телевизијским каналима, и радио станицама, који се отварају у засебном прозору тако да се могу користити и без затварања главног сајта на коме се налазите, односно једним кликом. Ту је и приступ мапама без директног одласка на Google Maps, као и приступ YouTube без одласка на главни сајт, класика facebook, али га још нисте користили у малом прозору који отварате са тулбара, или бар верујем - пробајте, супер изгледа. 
Изгледом тулбара. односно пречицама, можете манипулисати и након његове инсталације.
У наредним верзијама свакако ће бити додато још понешто занимљиво. Уколико вам се тулбар допадне, а неће само уколико и не пробате да га инсталирате, ажурирајте га повремено у наредним месецима притиском на доње дугме да би добили и најсвежије промене његовог изгледа, ако их буде, а свакако да ће их бити. 
Главни мотив за његово креирање јесте алат који ће будућим корисницима сајта за учење омогућавати брз приступ лекцијама.
***Све опције и алати тулбара раде у IE и Firefox-у, док неке не раде у GoogleChrom-у. Нема никаквих проблема приликом инсталације у GoogleChrom, јер се неподржане инсталације у GoogleChrom и не инсталирају. Време инсталације у GoogleChrom је буквално трептај ока.

Нема коментара:

Постави коментар