Дигитални уџбеници - Петар Благојевић

Find us on Google+Petar Blagojević
Наручи
Диск ТО5-ТО8 садржи сва четри програма дигиталних уџбеника на једном диску. Ови програми су једно време били поклањани од стране аутора, до затварања сајта MegaUploud. Како је њихов аутор проглашен радником за чијим пословима престаје потреба од стране свог послодавца, због чега него због нестручности и лењости, подразумева се - у односу на друге упослене а стручније и вредније кадрове, упркос чињеници да је направио образовне програме и поклањао их свим заинтересованим корисницима, он је одлучио да више не дозвољава бесплатна преузимања, а у складу са вишим интересима ученика, родитеља, шире друштвене заједнице, и целокупног образовања уопште. Наиме, како  би ученицима највероватније била нанета ненадокнадива штета учењем школског градива путем програма које су направили најнестручнији и најмање плаћени наставни кадрови, аутор је као такав одлучио да више никога не заводи бесплатношћу својих програма претварајући се да је стручан само зато што му програми раде, већ да програме понуди само и једино онима који ће ценити бар његов труд на њиховој изради, кад већ стручности нема нити је може бити, а који су то спремни и доказати куповином истих, уз дужно упозорење будућим корисницима да их је направио наставни кадар који је оцењен најнестручнијим, бар у школама у којима ради, а богами и шире, и бар од стране свих својих послодаваца по вертикали. 
Но, без обзира на нестручност и лењост њиховог аутора куповином програма ТО5-ТО8 можете држати мултимедијална предавања из Техничког и информатичког образовања кад год пожелите, или учити путем рачунара на занимљивији начин. Програми раде на свим новијим Windows оперативним системима, и поред нестручности њиховог аутора, а највероватније и на осталим, мада аутор то не може гарантовати, јер их није тестирао на тим другим оперативним системима. Подразумева се да програми раде и у условима дигиталних учионица.


Computer
Програме дигиталних уџбеника можете наручити путем интернета. Уколико имате било каквих проблема везаних за сам поступак наручивања програма контактирајте аутора ради набавке програма дигиталних уџбеника

Важно?-Програми дигиталних уџбеника нису одобрени од стране Министарства Просвете Републике Србије, јер њиховом аутору не треба  нечије одобрење да ради нешто на свом личном рачунару, јер није ни тражио одобрење од поменутог Министарства да објави свој програм на интернету, и јер исто нема апсолутно никакав утицај на објављивање софтвера у Сједињеним Америчким Државама, као ни на куповину или продају софтверских или било којих других садржаја путем интернета. Дакле, како путем интернета свако може објавити програм какав год хоће, ако га направи, (на интернету могу да се објаве чак и тотално бескорисни програми пројекти папирног типа, само не могу да се нуде на продају и не могу да се објаве на еминентом светском сајту конкретног произвођача нечега) или купити шта год хоће за своје паре од кога год хоће, а да му уопште није потребно одобрење Министарства Просвете Републике Србије за тај чин, куповином и употребом ових програма дигиталних уџбеника не кршите ниједан закон, сем што купујете програме који је направио изузетно нестручан наставни кадар за чијим радом престаје потреба услед застарелости његових знања, а по мишљењу, процени, и препоруци поменутог Министарства, или бар најодговорнијих представника који га представљају и одлучују о стручности упослених радника, на шта сте већ благовремено упозорени више пута, а у циљу како позитивног рекламирања аутора програма, тако и рекламирања квалитета самих програма.
Број преузимања програма на дан 17.01.2012. (пре затварања Меге и у време поклањања програма дигиталних уџбеника од стране аутора анонимним заинтересованим корисницима)