Дигитални уџбеници - Tехничко и информатичко образовање (НОВО)
Шта је ново (сем чињенице да програми имају по 3 пута више медија па се морају резати на DVD)?

  1. Десетине нових видео записа везаних за објашњење функционисање појединих уређаја, поступка, или делатности, чиме су  поједине лекције обогаћене у односу на ранију верзију уџбеника.
  2. Аутоматски тестова, за сваку наставну тему појединачно, погодни за редовно утврђивање градива кроз забаву, као и полугодишњи и годишњи тестови-погодни за оцењивање ученика у реалним условима.
  3. Готове припреме спремне за штампање, а које прате управо оно градиво које је обрађено у дигиталном уџбенику. Корисници ранијих верзија већ знају да програми дигиталног уџбеника имају опцију штампања текстова и оног што се види на екрану, док нове верзије садрже и припремљене преломе лекција за штампу.
 ТО5.2
 ТО6.2
Наручи програм1    Наручи програм2

Наручи програм1 Наручи програм2

 ТО7.2
 ТО8.2
Наручи програм1    Наручи програм2


Још увек није одрађена надоградња!
У тренутку када сам започињао са радом на новој верзији дигиталног уџбеника ТО8 досетио сам се да ћу следеће школске године бити још већи технолошки вишак - због лењости и нестручности, због чега бих друго био. Зашто онда да се бакћем тешким стварима, када сам, како год окренеш, увек нестручан?  На крају, све и да ме проглашавају стручним, једино због пара ваља се бавити компликованим делатностима као што је израда софтвера. Како готово нико не показује интересовање за куповину ових програма већ само за њихове бесплатне верзије нова верзија програма ТО8.2. највероватније никада неће ни бити урађена. Јер, зашто би и била урађена?  Толико...

Коментар аутора програма-Сваки заинтересовани купац нових или старих верзије дигиталних уџбеника, као и програма дигиталне табле може обавити трансакцију и преко мене, односно, уколико заинтересовани није у стању обавити наруџбу путем интернета нека пошаље новац мени лично и ја ћу диск наручити уместо њега на његову адресу. 

Понуда било каквог облика мог рада на модернизацији наставе бесплатно од мене лично убудуће неће бити, сем у случају поклона онима који ми пријаве евентуалне покушаје продаје мојих програма  ученицима по неким својим повољнијим и душебрижнијим ценама, и који су то спремни посведочити на суду.

Нема коментара:

Постави коментар